1. Hem
  2. /
  3. Verkstad
  4. /
  5. Glasreparation
cracked-windshield1.jpg

Glasreparation

Fått ett stenskott eller en spricka i rutan? Självklart ser vi till att hjälpa dig

Boka tid online Ring oss

Laga ditt stenskott hos oss

Har du åkt runt med ett stenskott alldeles för länge eller fått en spricka i rutan. För att bilen ska behålla sina säkerhetsfunktioner är det viktigt att din ruta är i bra skick. Kom in till oss så hjälper vi dig laga ditt stenskott eller helt enkelt byta rutan. 

Ett stenskott kan snabbt leda till en spricka i rutan om den lämnas obehandlad. Det är därför viktigt att laga stenskottet så fort som möjligt för att minimera risken för en spricka som kan leda till att hela rutan behöver bytas. Boka tid för glasreparation redan idag.

 

glasreparation

Hur går det till?

Är skadan mindre än 2.5 cm finns det möjlighet att laga rutan. Är skadan större än så kan det vara nödvändigt att byta rutan för att behålla de säkerhetsfunktioner en ruta besitter. Ett stenskott bör lagas så snart som möjligt för att minimera risken att den växer till en större spricka. En lagning av rutan sparar dessutom tid, miljö och pengar.

Glasreparationer går ofta på försäkringen om du har en halv- eller helförsäkring och du betalar normalt endast för självrisken. Självklart hjälper vi dig att komma i kontakt med ditt försäkringsbolag. 

Börja med att boka en tid i vår verkstad. Beroende på om det är en lagning eller ett helt rutbyte varierar tiden på arbetet. För en lagning brukar det ta cirka 30 minuter och du är mer än välkommen att vänta hos oss där vi bjuder på kaffe och gratis Wi-Fi. 

 

Lagning

Vi lagar ditt stenskott, snabbt och enkelt.

Boka Reparation

Byta ruta

Vi byter din ruta och kalibrerar samtidigt alla sensorer. 

Boka byte av ruta

BOKA LÅNEBIL

Behöver du byta ruta. Boka en lånebil medan vi lagar rutan åt dig. 

KONTAKTA OSS

Vad kostar det?

Med en halv- eller helförsäkring betalar du normalt sätt bara för självrisken och ditt försäkringsbolag står för resten. Självklart ser vi till att assistera dig i att kontakta ditt försäkringsbolag. Har du endast trafikförsäkring är du mer än välkommen att kontakta oss för prisuppgift. 

Det är alltid billigare att laga rutan än att byta den. Beroende på storlek på skadan kan det dock vara nödvändigt att byta den. Välkommen in på en konsultation så hjälper vi dig ta reda på om det räcker med att laga rutan eller om den behöver bytas. 

Kontakta oss

Uppföljning efter verkstadsbesök 

Efter att du besökt vår verkstad följer vi upp ditt verkstadsbesök med en kort kundundersökning, svara gärna på den undersökningen. Vi läser alla svar! 

Glasreparation
start-fullwide-img.jpg

Om oss

Vi finns här när olyckan är framme. Vi på Bilskadecenter i Huskvarna värdesätter din tid och ser därför till att din bil rullar ut på vägarna igen så snabbt som möjligt, utan att tumma på kvalité. Hos oss kan du lita på att reparationen är utförda enligt branschstandard. 

Stäng

Avvikande öppettider

Dessa datum har vi lite andra öppettider än vanligt.

Öppettider - Skadeverkstad

Julafton

Stängt

Juldagen

Stängt

Annandag jul

Stängt

Dagen före nyårshelgen

Verkstad & Reservdelar

7-15

Skadeverkstad

9-15

Nyårsafton

Stängt

Nyårsdagen

Stängt

Trettondagsafton

Verkstad & Reservdelar

7-15

Skadeverkstad

9-15

Trettondag jul

Stängt